20 April 2006

Premiere!

Let there be light! My first blog. Ever.
But I have to admit that the reason to register was to be able to leave a comment on my friend's blog. So now i'll do that. But who knows, maybe i'm starting to write here soon enough.

2 Comments:

At 6:21 pm, Blogger Mr Harry Boy said...

Tjena Eddie, kul att höra från dig. Ja, Japan är mkt bra måste jag säga, vilken upplevelse. Kul med Indien, jag har varit i Indien, på östkusten (landade först i Mumbai) sedan flög jag över till Bubaneshwar, vilket land, och vilken kulturkrock, overkligt på ngt sätt, det kommer du att märka, men minnen för livet. De kan komma att försöka pressa dig på pengar på flygplatser mm (mutor), men det är bara att vägra. Jag blev magsjuk, drickinte rinnande vatten och ät inte blöta grönsaker, du blir nog magsjuk ändå!


Höres

Harald-san

 
At 8:40 pm, Blogger Vardagsmat said...

Hejsan Eddie, skumt att du måste fixa en blogg för att lämna kommentar på min sida, borde inte vara så. Hursomhelst, kul att du läser min och dristar dig till att kommentera! Idag är jag i Baltimore, Maryland för Volvo Ocean Race, ska bli skoj att segla imorgon. Ha det lysande / Ingemar (blogga om din Indienresa!)

 

Post a Comment

<< Home